Pixel 6 і Pixel 6 Pro — Google показав нові смартфони

Читати на RU

Google провела презентацію нових продуктів. Два найбільших анонси — смартфони на власних процесорах. AIN.UA коротко розповідає про нові продукти.

Pixel 6 і Pixel 6 Pro

Як і всі виробники сьогодні, Google представила відразу два рішення — одне більш доступне і друге — дорожче. Журналіст The Verge підготував порівняльну таблицю нових продуктів для чіткого розуміння технічних характеристик приладів:

Pixel 6 ProPixel 6
Ціна$899$599
ВідображенняOLED, 6,7-дюймовий, 120 ГцOLED, 6,4-дюймовий, 90 Гц
ПроцесорGoogle TensorGoogle Tensor
RAM12 ГБ8 ГБ
Пам’ять128 / 256 / 512 ГБ128 / 256 ГБ
ЗарядкиUSB-C / Бездротовий зв’язокUSB-C / Бездротовий зв’язок
КамериТри камери + фронтальна камераДві камери + фронтальна камера
Захист від води і пилу
Акумулятор5004 мАг4614 мАг
Датчик відбитків пальцівВбудовано в екранВбудовано в екран

Головною особливістю нового Pixel є чіп власного дизайну, про який Google анонсував раніше. За словами представників компанії, завдяки чіпу смартфони компанії зможуть працювати набагато швидше і мати більшу потужність.

Pixel 6 і Pixel 6 Pro вийдуть на ринок з Android 12 і, як обіцяє виробник, обов’язково отримають підтримку наступних п’яти оновлень.

Вони не будуть продаватися в Україні.

  • Про те, що смартфони в першу чергу орієнтовані на ринок США, свідчить їх нова співпраця з Snap, компанією, яка виробляє популярний сервіс Snapchat. Тепер вам просто потрібно тапнути по задній кришці Pixel 6/6Pro, щоб відкрити камеру Snapchat і записати відео. “Pixel 6 – це найшвидший смартфон, який робить Snap”, — сказав Snap.
  • Компанія також запустила Pixel Pass — своєрідний формат розстрочки для смартфона і декількох сервісів компанії: хмара, YouTube Premium, Google Play Pass, ремонт смартфонів. Він коштує $45 для Pixel 6 на місяць або $55 для Pixel 6 Pro на місяць. Розрахований на два роки.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук