ЗМІ: Джек Дорсі піде у відставку з посади CEO Twitter

Читати на RU

Співзасновник і CEO Twitter Джек Дорсі піде у відставку з поста голови компанії, повідомляє CNBC з посиланням на власні джерела. Зараз Дорсі очолює Twitter і Square, компанію, яка займається платіжними послугами.

  • Неясно, хто може замінити Дорсі в цій позиції, або коли саме це станеться. У будь-якому випадку, старому чи новому CEO доведеться виконувати досить складні завдання по зростанню компанії. Раніше Twitter заявив, що має на меті 315 мільйонів монетизованої щоденної аудиторії до кінця 2023 року і подвоїти дохід до цього часу.
  • У 2020 році один з основних акціонерів Twitter, Elliott Management, вже намагався усунути Дорсі з посади CEO, вказавши, що він не може одночасно керувати двома публічними компаніями. Але тоді справу вдалося вирішити.
  • Це не перший раз, коли Дорсі покине посаду CEO Twitter: він перебував на цій посаді до 2008 року, коли перейшов з неї на посаду голови правління компанії. У 2015 році він став тимчасовим CEO, коли Дік Костоло пішов з посади. І через кілька місяців він зайняв цю позицію в повному обсязі.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук