Український стартап Pibox залучив $400 000 і потрапив у Techstars Toronto

704
Читати на RU

Український стартап Pibox, який розробляє платформу SaaS для співпраці над проєктами для аудіо- та відеокреаторів, пройшов у Techstars Toronto і залучив $400 000 інвестицій на етапі pre-seed. Як зазначили представники стартапу, провідним інвестором став міжнародний акселератор Techstars, також інвестували Adventures Lab, 70 Ventures, Presto Ventures і Globalive Capital .

Що робить Pibox?

Pibox — це послуга all-in-one для співпраці команд над медіафайлами. Проєкт був створений у 2017 році в Україні братами Іваном та Павлом Талайчуками. За допомогою Pibox користувач може завантажувати медіафайли та додавати учасників до проєкту. У проєкті можна створювати зв’язок і встановлювати завдання, пов’язані з редагуванням цих файлів.

Аналогічне рішення виявилось корисним командам, які постійно працюють з творчістю, або творцям, які віддають свою роботу на перегляд клієнтам.

Платформа замінює відразу ряд інструментів (наприклад, Telegram, Gmail, Slack, Dropbox), допомагає систематизувати обговорення правок і тим самим економить час фахівців. В Pibox вже працюють Universal Music, Sony Music, Epidemic Sound, National Gallery of Art (Washington). А викладачі Мічиганського технологічного університету використовують Pibox для спілкування та зворотного зв’язку зі своїми студентами.

На що будуть спрямовані інвестиції?

Pibox направить залучені інвестиції на розширення команди і розробку продукту, включаючи його мобільну версію. Проєкт також додасть аналітичні інструменти для команд, які дозволять відстежувати показники продуктивності. У майбутньому Pibox передбачає інтеграцію в інші популярні сервіси, такі як медіаредактори.

«Наш розвиток вже давно контролюється керівництвом Techstars, ми активно зростаємо і незалежно здатні залучати великих клієнтів, таких як Epidemic Sound і Universal Music. За словами користувачів, ми замінюємо до п’яти різних програм в їх робочих процесах і економимо кілька сотень годин на рік для кожного співробітника. Ми самі з творчої сфери і у нас ще є багато ідей, як оптимізувати творчий процес, і це можна зробити набагато швидше за підтримки світових інвесторів», – коментує співзасновник Pibox Іван Талайчук.

Крім фінансової підтримки в рамках акселерації в Techstars Toronto, Pibox отримає підтримку від менторів Google, Amazon, Sony, Peloton. Також програма Techstars відрізняється широким колом великих інвесторів, потенційними клієнтами і доступом до глобальної мережі Techstars.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук