Admitad виділяє опціони на 15% акцій співробітникам. Команді в Україні — теж

643
Читати на RU

Засновник, CEO та власник IT-компанії Admitad Олександр Бахманн пообіцяв, що виділить ключовим співробітникам акцій на 15% частки в компанії. У Admitad є офіс в Україні, й української команди це теж стосується. Про це AIN.UA розповіли в компанії.

  • Опціони розподілять між ключовими співробітниками та топменеджментом: вони отримають разом до 15% в компанії.
  • Ця програма починається з січня 2022, і в ній братимуть участь відповідальні за бізнеси всередині компанії, керівники представництв Admitad в різних країнах, провідні розробники та інші ключові співробітники.
  • В українському офісі компанії працює зараз 210 людей, розподіл акцій компанії поширюється також і на них.
  • На першому етапі програми у 2022 році до списку тих, хто отримає опціони, попадуть до 50 співробітників з ціною страйку нуль (тобто, які зможуть набути права на актив по нульовій вартості). Але в подальшому в програмі зможуть брати участь як діючі так і нові співробітники.
  • Опціони виділятимуть рівними частинами протягом чотирьох років, їх видаватимуть в юрисдикції Німеччини.
  • Власник компанії Олександр Бахманн розраховує, що в такий спосіб зможе підвищити мотивацію команди, а також зацікавити нових співробітників.

«Я давно планував програму довгострокової мотивації. Як провайдера для розробки LTIP-програми ми обрали E&Y та почали її розробляти на початку 2021 року. Цей крок дозволить нам додатково мотивувати ключових співробітників та залучити нових сильних спеціалістів із різних галузей. Мене надихають приклади інших компаній, коли після IPO певні співробітники стають доларовими мільйонерами», — говорить CEO компанії.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук