Uklon розпочинає роботу в Молдові

507
Читати на RU

6 грудня 2021 року український онлайн-сервіс виклику авто Uklon розпочав роботу в Кишиневі (Молдова). Про це AIN.UA розповіли представники компанії.

  • Жителі Кишинева отримали локалізований додаток Uklon, який працює за аналогією українського. З його допомогою можна замовити авто, обравши клас та спосіб оплати. Серед інших можливостей: відстеження поїздки онлайн, перегляд фінальної вартості без додаткових платежів, підвищення чи зниження ціни поїздки.
  • Наразі компанія продовжує збільшувати кількість водіїв Uklon в Молдові. Як і українські драйвери, вони працюють через додаток Uklon, у якому мають змогу, серед іншого, фільтрувати замовлення по напрямку, вартості, класу авто та бачити фінальну точку маршруту.
  • Як зазначає співзасновник та операційний директор сервісу Сергій Смусь, “Кишинів – початок у міжнародній історії компанії”.

“Для нас це водночас і велика радість, і непростий виклик! Наші амбіції – дати жителям Кишинева безпрецедентний рівень сервісу. Це початок великого нового розділу міжнародної історії нашої компанії. Кишинів у ній – перша точка. Uklon виходить за межі одного ринку, де він уже реалізувався, на нову незвідану територію”, – Сергій Смусь.

  • В рамках конференції IT Arena 2021 СЕО Uklon розповів AIN.UA, запуск у Молдові – тестова експансія. Компанія планує масштабуватись і в інші країни.
  • Головний конкурент на ринку Молдови – сервіс виклику таксі “Яндекс”, відзначили в компанії.

Uklon – український онлайн-сервіс перевезень, заснований у 2009 році у Києві. У 2021-му Uklon є прибутковою компанією. Крім столиці, авто можна викликати у Дніпрі, Одесі та ще 24 містах України. У сервісу понад 1500 корпоративних клієнтів. Кількість працівників – 400 осіб, 100 з яких працюють у IT-департаменті.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук