В додатку Gmail з’явились функції особистих голосових та відеодзвінків

Читати на RU

З 6 грудня 2021 року компанія Google почала розгортування нових функцій додатку електронної пошти Gmail. Тепер для Google Workspace, G Suite та особистих облікових записів Google доступні голосові та відеодзвінки “один на один”. Про це повідомляє видання The Verge.

В додатку Gmail на iOS і Android і раніше можна було розпочинати дзвінки. Однак, це було пов‘язано з відправкою запрошень співрозмовникам на відеоконференцію Google Meet. Після запуску нових функцій, в Gmail на пристроях з‘являться відповідні клавіші голосових та відеодзвінків для кожного чату.

“Оскільки одні команди починають повертатися в офіс, інші залишаються розділеними, ми сподіваємося, що це спростить спілкування між колегами в гібридному робочому світі. Ця функція дозволить вам легко перемикатися між чатом та відео- або аудіодзвінком, коли це необхідно, допомагаючи співпрацювати та просувати роботу вперед” – відмічають у Google.

Зображення: The Verge

Зазначається, що це доповнення сприятиме досягненню мети Google – зробити Gmail центральним вузлом для власних комунікаційних сервісів. У повідомленні компанії вказано, що користувачі будуть перенаправлені до Gmail, навіть якщо почнуть дзвінок із програми Google Chat. Якщо на пристрої немає програми Gmail, буде запропоновано завантажити його в магазинах Google Play або App Store.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук