#Ніксигуляють Новий рік: як пройшла спекотна вечірка IT-команди NIX

2860
Читати на RU

29 грудня понад 2000 членів харківської IT-команди NIX перенеслися зі засніженого міста до справжніх тропіків, щоб як завжди по-особливому зустріти Новий рік — у солом’яних капелюхах, гавайських костюмах та з ялинкою зі сланців. 

Підготовка до новорічної вечірки розпочалася майже одразу після дводенного святкування на честь Дня народження NIX. Вже на початку вересня PR-команда працювала над темою, підрядники готували пропозиції щодо декорацій та наповнення івента. І все заради того, щоб 29 грудня стенди Арт-заводу “Механіка. Інша земля” здригнулися від сильного заряду урочистого настрою хлопців із NIX.

І гарячими у ній були не лише танці під хіти гурту-хедлайнерів MOZGI. Тема свята “Call of the Tropics” сама по собі створює настрій. Цього року Нікси забронювали чартер, який відвіз їх до справжніх тропіків. Замість засніженої Лапландії — пекуче сонце та бунгало Діда Мороза. Колючі сосни замінили пальми, місце сніговиків зайняли пісковики, а хороводи водили навколо ялинки з пляжних сланців.

За словами гостей, це була наймасштабніша і найкрутіша вечірка в історії NIX за всіма показниками:

«Я вже не перший рік у Ніксах, і можу сказати, що це найкраща паті за весь час. Яскрава тема, величезний розмах свята, велика кількість гостей, круті локації та ще крутіший гурт-хедлайнер “MOZGI” неймовірно запалила. Вечірки в офлайні від Ніксів – це завжди щось особливе. Але цього року організатори перевершили усі очікування. І не лише мої», — Олександр, iOS Developer.

Підтвердити та оцінити масштаби новорічної паті допоможуть цифри:

  • 9 команд-підрядників під керівництвом PR-команди NIX та виконавчого івент-агентства працювали над реалізацією івента
  • 3 дні на підготовку локації
  • 400 осіб брали участь у монтажах
  • понад 2000 гостей прийшли на фінальну оффлайн тусовку року
  • 40 аніматорів створювали тропічний настрій на локаціях
  • понад 250 осіб брали участь у проведенні заходу.

Ця тропічна новорічна тусовка увійде в історію — акаунти NIX не перестають отримувати сотні позначок у сториз та згадок у постах вже багато годин поспіль. А це свідчить про те, що у скарбничці легендарних Ніксових корпоративів прибуло.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук