Binance призначила генерального менеджера в Україні

1005
Читати на RU

Binance оголосила про призначення генерального менеджера в Україні. Цю посаду обійме Кирило Хом’яков. Кирило відповідатиме за зміцнення позицій на локальному ринку, реалізацію глобальної маркетингової стратегії та взаємодію з органами державної влади та громадськими організаціями в Україні, повідомили у пресслужбі компанії.

Кирило Хом’яков, фото: Binance

Розвиток на українському ринку підпорядковувався напряму Глібу Костарьову, директору Binance у Східній Європі. Генерального менеджера в Україні не було. Тепер ним став Хом’яков, який буде звітувати Костарьову.

Про Кирила Хом’якова

Кирило Хом’яков має досвід роботи у фінансовій сфері та сфері банківських технологій України.

  • Він займав провідні позиції в Intesa San Paolo, BNP Paribas, “Піреус-Банку”, а також “Меллон Україна”.
  • За плечима Кирила п’ятирічний досвід розвитку бізнесу в Україні та Європі найбільшого світового провайдера фінансових послуг – Fiserv Inc (NSDQ).
  • З 2019 року Кирило обіймав посаду голови Державного агентства інфраструктурних проектів України.

Нове призначення — частина стратегії компанії по посиленню присутності у Східній Європі. Україна – один з ключових ринків регіону. Як повідомили AIN.UA у Binance, за останні роки позиції компанії в Україні значно зміцнилися у тому числі й через зростання кількості працівників у регіоні.

“Команда Binance ставить перед собою амбітні цілі щодо виходу різних нових продуктів на ринок України. Україна є унікальним та перспективним ринком для розвитку та показує позитивні тенеденції загалом. Binance продовжує співпрацювати з Міністерством цифрової трансформації та бере активну участь у становленні та регулюванні ринку віртуальних активах, що безсумнівно позначиться на зміцненні позицій та більшій присутності”, – прокоментували у Binance редактору AIN.UA.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук