Glassdoor представив рейтинг роботодавців. Facebook впав на 36 позицій

1176
Читати на RU

Американський сервіс Glassdoor оновив свій щорічний рейтинг Best place for work 2022. Компанія Meta (Facebook) показала найгірший результат за 12 років перебування у рейтингу. 

Якщо у минулорічному рейтингу тоді ще Facebook займав 11 позицію, то цьогоріч тепер уже Meta — на 47 місці. Після сотень публікацій про те, що відбувається в компанії, популярність Meta як роботодавця сильно просіла, компанії стало складніше наймати співробітників. Нинішня позиція — найнижча для Meta за весь час перебування компанії у рейтингу. 

Найбільше співробітників непокоїть публічний осуд діяльності компанії і, при цьому, бездіяльність менеджменту у вирішенні проблем. Окрім того, не всі були готові до зміни вектору розвитку. При цьому співробітники також відзначають, що досить автономні, мають чимало переваг та працюють над продуктами, якими користується мільярд людей. 

Перша десятка лідерів виглядає так: 

  1. NVIDIA
  2. HubSpot
  3. Bain & Company
  4. eXp Realty
  5. Box
  6. Boston Consulting Group
  7. Google
  8. Veterans United Home Loans
  9. lululemon
  10. Salesforce

Найбільше падіння у Zoom — з 22 одразу на 100 позицію. Співробітники жаліються на негативну зміну середовища, у якому вони працюють, через постійне масштабування бізнесу та високий попит на продукти сервісу. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук