Fin.do: новий виток розвитку у сфері грошових переказів

Читати на RU

Наш спосіб життя, роботи, подорожей і навіть те, як ми здійснюємо покупки постійно видозмінюється. Ми стаємо все більш вимогливим, коли йдеться про ефективність, швидкість та вартість.

Яке майбутнє чекає на індустрію платежів і які нововведення вже можна використовувати для керування своїми коштами?

Стрімкий успіх мобільних платежів, поява необанків і фінтех-альтернатив традиційним банкам, а також прискорене впровадження цифрових гаманців замість фізичних карток на деяких ринках, докорінно змінюють індустрію платежів.

Чинні методи оплати (наприклад, банківські перекази або платежі за картками), як і раніше, становлять значний відсоток від частини глобальних транзакцій, але мають і серйозні недоліки. Вони дорогі, займають багато часу та не завжди доступні (майже 1,7 мільярда людей у ​​всьому світі не мають доступу до банківських послуг).

Все це дає новачкам у сфері фінансових технологій простір для впровадження інновацій у галузь, що зазвичай дуже повільно змінюється. Адже технології можуть використовуватися якраз для підвищення доступності фінансових послуг, зниження витрат, прискорення транзакцій та оптимізації взаємодії зі споживачами.

Такі платформи, як Fin.do, працюють над зміною індустрії платежів, забезпечуючи миттєві грошові перекази по всьому світу та усувають витрати та проблеми, пов’язані з міжнародними переказами.

Fin.do прагне стати зручним, швидким і доступним способом відправлення грошей у будь-який час, з будь-якої точки світу, куди завгодно. Це сприятиме і зміні способу життя, де ви можете працювати за кордоном, але миттєво відправляти гроші додому в будь-який час, можете отримувати оплату за роботу того ж дня та можете переказувати гроші з картки на картку, не відкриваючи додатковий банківський рахунок.

Інноваційна технологія Fin.do забезпечує:

  • швидкість — час обробки становить кілька хвилин чи секунд;
  • простоту — надсилання та отримання грошей за допомогою смартфона;
  • зручність — використовуйте свої наявні картки та переказуйте гроші безпосередньо з картки на картку;
  • фінансову доступність — відсутність високих банківських комісій та зборів.

Зручність

Традиційні способи переказу грошей більше не задовольняють потреби споживачів. Потрібні рішення, які будуть частиною способу життя, яке постійно і швидко змінюється.

Fin.do забезпечує безперешкодні грошові перекази онлайн без необхідності створювати нові платіжні рахунки. Щоби зробити переказ, користувачам просто потрібно додати свої наявні платіжні картки (Visa або MasterCard) до застосунку Fin.do.

Гроші можна легко переказати за номером телефону (іншим користувачам Fin.do) або на 16-значний номер картки. Це усуває необхідність вводити складну платіжну інформацію, таку як IBAN або адресу одержувача. У такий спосіб електронні платежі стають доступнішими, і нема потреби щоразу для надсилання переказу мати при собі гаманець, картку або записник.

Швидкість

Технологія, що лежить в основі Fin.do, дає змогу отримувати та відправляти міжнародні перекази з однієї картки на іншу в режимі реального часу.

Це можливо, тому що Fin.do не утримує кошти під час переказу, що скорочує час обробки до хвилини або, навіть, секунди.

Так, миттєві грошові перекази скорочують фізичні відстані, даючи змогу будь-кому підтримувати свою сім’ю, спілкуватися з друзями або отримувати гроші в режимі реального часу, коли це необхідно.

Фінансова доступність

Під час використання традиційних способів переказу грошей, таких як банківські перекази, вартість операції залишається високою. Комісія за транзакцію, курси обміну валют, збір за конвертацію валюти, а також низка інших прихованих комісій є вирішальними для багатьох людей чинниками для відмови використання безготівкового способу переказу коштів.

Fin.do усуває більшість таких витрат, щоби полегшити доступ до цифрових платіжних інструментів та спростити людям процес отримання коштів. Перекази можуть здійснюватися з будь-якої та в будь-яку валюту, незалежно від того, де перебувають відправник і одержувач. Fin.do також дає можливість уникнути подвійної конвертації валют, оскільки будь-які дві валюти обмінюються за конкурентним курсом на пряму.

Зниження комісій за переказ грошей дає змогу знизити вартість і міжнародного найму, даючи можливість малому бізнесу швидше розвиватися.

На переповненому ринку Fin.do зарекомендував себе, як конкурентоспроможне рішення для грошових переказів, що впливає на те, як споживачі та компанії працюють, зростають та взаємодіють один з одним.

Fin.do забезпечує гнучкість, швидкість та зручність, усе те, що стало невіддільною частиною нашого життя.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук