Sigma Software відкрила офіс розробки в Узбекистані

Читати на RU

Компанія Sigma Software анонсувала відкриття офісу розробки в Узбекистані. Про це AIN.UA повідомили представники компанії.

  • Зазначається, що почати діяльність в Узбекистані Sigma Software планує з масштабного найму для роботи в її новому офісі в Ташкенті або віддалено з будь-якого місця в Узбекистані.
  • Крім цього компанія запускає освітньою лабораторію в університеті Інха в Ташкенті.
  • Як коментує СЕО Sigma Software Валерій Красовський, Узбекистан має великий потенціал і зараз демонструє амбітність в IT-галузі та інноваціях на рівні держави:

«Думаю, що це вдалий момент для розвитку і співпраці. Впевнений, що разом з місцевими партнерами ми зможемо підсилити локальну спільноту, в якій будуть розвиватися і висококласні розробники, і стартапи».

  • Вихід компанії на ринок Узбекистану почнеться з технологічної конференції Open Tech Day на початку березня 2022 року.

Sigma Software – шведсько-українська сервісна ІТ-компанія з офісами в Україні, Польщі, Швеції, США, Канаді та Австралії. Sigma Software розробляє рішення для своїх клієнтів у сферах телекомунікацій, реклами, авіації, автомобільної індустрії, ігор, фінансів та інших. Компанія працює зі стартапами, продуктовими компаніями та ентерпрайз-сегментом. Команда в Україні нараховує більше 1800 працівників.

З 2006 року – частина Sigma Group, найбільшої в Скандинавії групи компаній, що надають різноманітні послуги в галузі IT-інжинірингу.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук