Хакери зламали медіа «Мінфін», ймовірно сплутавши з сайтом Міністерства фінансів

Читати на RU

2 березня 2022 року сайт українського незалежного медіа Minfin.com.ua перестав працювати. Як повідомляє редакція, його зламали хакери, сплутавши з сайтом Міністерства фінансів України. Про це AIN.UA повідомили у Minfin.com.ua.

Як наслідок атаки хакерів, на головній сторінці видання з‘явився напис: «Не думайте, что Я пришел принести мир на землю: не Мир пришел Я принести, но меч…».

Злам прокоментував СEO керуючої «Мінфін» компанії Treeum Іван Євтушенко. За його словами, хакери з Domini_Canes сплутали сайт медіа з сайтом Міністерства фінансів України, через «схожість назви та велику кількість відвідувачів».

«Аполітичний досі сайт Minfin.com.ua останніми днями всіляко підтримував українців та дух нашої армії. Останній тиждень він щоденно отримує понад один мільйон переглядів. Можливо, саме тому, нас легко було сплутати з Міністерством. Але, ми радо приймемо цей удар на себе. І вважатимемо його лише черговою тактичною помилкою ворога. Слава Україні і усім воїнам ЗСУ!»

Іван Євтушенко.

На момент виходу новини, медіа «Мінфін» працює над поверненням доступу до сайту. Сайт Міністерства фінансів України працює безперебійно.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук