TECHIIA Holding виділила 100 млн грн на допомогу Україні

Читати на RU

Український холдинг IT-проектів TECHIIA виділив на потреби української армії 100 млн грн і постійно зростає. Про це повідомив співзасновник та керівний партнер Юрій Лазєбніков у LinkedIn.

Гроші спрямовують на потреби ЗСУ та ТрО через некомерційну фундацію Techiia Foundation, яка до війни займалась закупками устаткування та ліків для дитячих лікарень. Як повідомив Лазєбніков, фонд продовжить фінансувати цей напрямок, але також відтепер засновує новий – на підтримку українських захисників.

Techiia Foundation забезпечує повний цикл допомоги: виділяє гроші на закупку амуніції, захисту, одягу та взуття для українських військових, домовляється з постачальниками та організовує логістику за кордоном і всередині України.

«Ми виділили 100 млн грн з нашого фонду та робимо все можливе, щоб збільшити цю суму у найближчому майбутньому. Мій партнер Олег Крот та я знаходимося в Україні та особисто управляємо процесом, – написав Лазєбніков.

Ми – українці. Наша українська кров хвилюється і підштовхує до дій. Ми вільні люди і ми захищатимемо нашу свободу. Ми прагнемо жити в мирі на своїй землі. І ми будемо жити! Це те, у що ми віримо. Слава Україні!».

Нагадаємо, раніше AIN.UA зібрав усі перевірені джерела та фонди, на яких можна задонатити гроші на підтримку України у війні з російськими загарбниками.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук