Як працює «ПриватБанк» в умовах війни — мапа відкритих відділень та пільги для клієнтів

Читати на RU

AIN.UA розповідає, як під час війни працюють відділення «ПриватБанку», де можна зняти готівку та які пільги банк запровадив для своїх клієнтів.

Офлайн-відділення та банкомати

У пресслужбі «ПриватБанку» повідомили, що відділення банку відкриті там, де це безпечно та не загрожує життю працівників і клієнтів. Сьогодні — це 811 відділень по всій Україні. Графік їх роботи відрізняється, однак, як правило, вони працюють з 10 до 16 години.

Станом на сьогодні на всій території Україні доступні більше ніж 5500 банкоматів з готівкою та понад 10 000 терміналів самообслуговування. Банкомати працюють протягом дня, з 18 вечора до 6 ранку їх вимикають задля забезпечення світломаскування.

Ліміт на зняття готівки в банкоматах: 20 000 грн на 3 години, 100 000 грн на добу. За одну операцію з картки українського банку можна зняти 10 000 грн, з картки закордонного — 1000 грн.

Знайти найближче до вас відкрите відділення, банкомат чи термінал самообслуговування, можна на інтерактивній мапі.

Де ще можливо зняти готівку?

В умовах війни «ПриватБанк» збільшив ліміт зняття коштів за послугою «Готівка на касі» до 6000 грн. Зробити це можна під час оплати товару на касі в мережах «АТБ», «Сільпо», Fozzy, «Фора», VARUS, «ЛотОК», «Точка», «Сім23» (до 2 000 грн), NOVUS (до 500 грн), ROSHEN (до 500 грн) «Thrash! Траш!», АЗС «БРСМ-Нафта» (до 500 грн), «Укрнафта» (до 5 000 грн), WOG «OKKO»), а також в аптеках «Біла ромашка».

Онлайн-банкінг та POS-термінали

Усі банківські онлайн-операції доступні клієнтам «ПриватБанку» 24/7, безготівкові розрахунки працюють без обмежень. Мережа POS-терміналів банку також функціонує стабільно.

Що з валютними переказами?

Надіслати міжнародний валютний переказ з України за кордон зараз тимчасово неможливо, за винятком таких операцій:

  • оплати лікування в медичних закладах іноземної держави;
  • оплати витрат на транспортування хворих;
  • оплат, пов’язаних зі смертю громадян за кордоном (транспортні витрати та витрати на поховання).

Отримати переказ у валюті можна на валютну картку або ж на гривневу в гривневому еквіваленті.

Пільги для клієнтів в умовах війни

  • Запроваджені кредитні канікули до 1 червня за всіма кредитами. Додатково на березень 2022 року «ПриватБанк» знижує плату за користування кредитними коштами до 0,00001%.
  • Скасована комісія на зняття коштів, окрім кредитних, з кредитних карток, на зарахування коштів на картки для виплат, на зняття готівки на касі.
  • Термін дії карток продовжено на 180 діб.
  • Депозити працюють у звичайному режимі з урахуванням вимог регулятора щодо лімітів зняття готівки 100 000 на день.
  • Скасовано обмеження на поповнення бізнес-карток та карток фізичних осіб.
  • Скасовано відсотки за зарахування SWIFT-переказів для фізичних осіб на термін до 11 березня.
  • Скасована комісія при переказах на рахунки усіх благодійних фондів України.

Підтримка ЗСУ та купівля військових облігацій

27 лютого 2022 року «ПриватБанк» запустив спрощений спосіб оплати карткою, у тому числі всіх закордонних банків, на спецрахунок НБУ для української армії. Перерахувати кошти на потреби ЗСУ також можна з рахунків «єПідтримка» та «Бонус+». Про те, як це зробити, ми розповідали раніше.

«ПриватБанк» також став банком-первинним дилером, у якому через «Приват24» можливо придбати військові облігації. Детальніше про це тут:

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук