SID Venture інвестував в NEAR Protocol, Elai.io, Mindist та SPOKK

Читати на RU

Український венчурний фонд SID Venture Partners оголосив про те, що продовжує підтримувати стартапи попри війну в країні. Фонд також оголосив про кілька своїх останніх інвестицій, серед них такі проекти:

  • NEAR Protocol — блокчейн-платформа, що дозволяє розробникам та підприємцям створювати децентралізовані додатки. Ринок, на якому працює стартап, оцінюється у $12 млрд, проект уже підтримали Andreessen Horowitz та Coinbase Ventures.
  • Elai.io — платформа створення відео зі спікером на основі тексту (відео генерується штучним інтелектом), вона вже співпрацює з Nvidia, Amazon, Thinkific та Microsoft.
  • Mindist.io — мобільний сервіс, що дозволяє тренерам з усвідомленості створювати власні додатки. Сервіс органічно росте на 44% по підписках та на 30% по створенню додатків без маркетингових зусиль. У 2021 році двічі був номінований на премію Product Hunt.
  • SPOKK — сервіс страхування домашніх улюбленців за спрощеною процедурою, за перший рік існування з його допомогою оформили близько 1500 страховок на загальну суму 70 000 грн.

Нагадаємо, SID Venture Partners — це український венчурний фонд, який запустився наприкінці 2021 року, ним управляють засновники відомих українських IT-компаній, а його загальний обсяг складає біля $15 млн.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук