Work.ua зменшив період актуальності вакансій до 7 днів. Чому це важливо

Читати на RU

Український сайт з пошуку роботи Work.ua змінив алгоритм оновлення актуальності вакансій. Відтепер роботодавці повинні робити це вручну щотижня (раніше — кожні 30 днів), інакше відкрита позиція стає на паузу. Таким чином люди, які під час війни шукають роботу, будуть бачити лише актуальні та реальні вакансії, зазначив на своїй сторінці у Facebook співзасновник Work.ua Артур Міхно.

Минулого тижня ми відключили на Work.ua всі вакансії, що були розміщені до 1 березня, бо розуміли, що 99% з них втратила актуальність. Але аналізуючи далі зрозуміли, що цього не достатньо, щоб справді давати людям лише актуальні пропозиції, а роботодавцям, хто наймає дати змогу максимально швидко знаходити людей, — написав Міхно.

Після нововведення кількість вакансій на Work.ua зменшилася з 30 000 до 5000. Співзасновник Work.ua закликав партнерів robota.ua та Jooble приєднатися та ввести аналогічні правила, наголосивши, що зараз головне — якість та актуальність відкритих позицій, а не їх кількість.

Маємо допомагати українцям не витрачати час і віру копирсаючись в вакансіях, що не існують, а роботодавцям, що мають потребу дати максимальну швидкість закривати їх. На Work.ua це вже так, — зазначив він.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук