Стрімінг в РФ залишився без нової музики, з ринку пішли музичні лейбли

Читати на RU

Найбільші світові музичні лейбли, а саме Universal Music Group, Warner Music та Sony Music оголосили про те, що припиняють роботу в РФ через військову агресію проти України. Про це 10 березня повідомило видання Rolling Stone.

Першим з оголошенням виступили Universal, за ними підтягнулись Sony та Warner. Компанії призупинили всі операції на території країни-агресора на підтримку України та закрили свої офіси. Між тим, співробітники лейблів будуть надалі отримувати зарплати упродовж невизначеного часу.

Що це означає

Хоча для російських співробітників Universal Music Group, Warner Music та Sony Music їх вихід з ринку РФ закінчиться не так вже й погано, для користувачів російських стрімінгів, таких як «Яндекс.Музика» та «VK Музика» це означає відсутність доступу до нових пісень західних виконавців. Вищезгадані сервіси просто не зможуть більше їх додавати на свої платформи.

Раніше з Росії також пішов один з найбільших музичних сервісів Spotify. Компанія також припинила свою діяльність на ринку країни-агресора та закрила своє представництво в РФ.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук