Leroy Merlin продовжує роботу у РФ і відключив корпоративний зв’язок українському офісу

Читати на RU

Мережа Leroy Merlin, що входить до французької групи Adeo, відключила своїх українських співробітників від корпоративного зв’язку. Це означає, що вони не можуть допомагати іншим колегам, які зараз у небезпеці, чи волонтерам, а також спілкуватися одне з одним. Про це повідомила HR-директор «Леруа Мерлен Україна» Людмила Дзюба.

«В один момент у нас не виявилося інструментів надавати гуманітарну, медичну допомогу співробітникам, які так її потребують. У нас немає можливості закрити численні заявки від волонтерів і захисників України, оскільки доступи до файлів виявилися закриті», — пише вона.

За словами Людмили, всі співробітники «Леруа Мерлен Україна» втратили зв’язок один з одним, саме в той момент, коли багато з них знаходяться в небезпеці, в окупованих регіонах під завалами.

У коментарі виданню «Інтерфакс Україна» вона повідомила, що компанія обіцяла відновити доступ 15 березня 2022 року, проте станом на 16 березня акаунти лишалися заблокованими.

Відзначимо, що мережа Leroy Merlin — одна із тих компаній, які відмовились полишати російський ринок через військову агресію Росії, і навпаки, оголосила про плани розширювати асортимент і поставки.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук