Лист PayPal до Мінцифри про запуск в Україні

1

17 березня 2022 року популярний платіжний сервіс PayPal запустив свій сервіс в Україні. Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров опублікував листа від CEO компанії Дена Шульмана про це рішення. Адже Україна чекала на запуск PayPal довгі роки.

AIN.UA наводить переклад цього листа.


Шановний віце-прем’єр-міністре Федоров,

Дякую вам за останнього листа, у якому ви закликали PayPal подумати над запуском додаткових сервісів в Україні, які могли би допомогти українцям отримати доступ до платежів у ці критичні часи.

Наші команди напружено працювали, щоб з’ясувати, як PayPal може швидко та якісно запровадити додаткові сервіси для українців. Із приємністю повідомляю вам, що ми запускаємо сервіс, що дозволить українським клієнтам висилати та отримувати p2p-платежі поміж друзями та родиною, а також переводити гроші з їхнього гаманця PayPal Wallet на банківські карти.

Віримо у те, що цей сервіс стане у нагоді українцям, і вони зможуть отримувати гроші від друзів та родичів по всьому світу. Він також допоможе українським біженцям у інших країнах, щоб вони могли отримувати та знімати гроші там, де наразі перебувають.

Окрім того, ми тимчасово скасовуємо свою комісію для українських користувачів, що висилають або отримують кошти на акаунти PayPal.

PayPal з гордістю підтримує масштабні гуманітарні зусилля, направлені на народ України. Наші клієнти пожертвували більш ніж $250 млн міжнародним благодійним організаціям, що пропонують гуманітарну допомогу, а також підтримку біженців з України. Більш як $6 млн з цієї суми вдалося зібрати завдяки нашій кампанії.

Ці благодійні організації включають «Червоний хрест», Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, Direct Relief, Save the Children та багато інших, які працюють в Україні або з біженцями у сусідніх країнах.

Ми сподіваємось якомога скорішого миру в Україні, але також розуміємо, що зараз як ніколи важливо працювати разом, щоб допомагати нужденним.

Ми продовжимо фокусувати зусилля нашої платформи для благодійності для підтримки міжнародних зусиль з гуманітарної допомоги тим, хто в Україні, або тим, хто полишає її заради безпеки.

Ми також працюватимемо над тим, щоб новий p2p-сервіс був якомога більш корисним для українців. Разом із міжнародною спільнотою ми продовжуємо підтримувати народ України у ці критичні часи.

З повагою, Ден Шульман.

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук