Засновник Firefly Максим Поляков пожертвував $1 млн на допомогу українцям

Читати на RU

Український підприємець Максим Поляков, який заснував космічну компанію Firefly та низку інших бізнесів, пожертвовав $1 млн на гуманітарну та військову допомогу Україні. Про це він повідомив у Facebook.

Як зазначив Поляков, про допомогу його попросив мер міста Борис Філатов. Гроші підприємець перерахував у фонд «ТАПС-Україна» у Дніпрі, який працює над гуманітарними питаннями та надає підтримку захисникам України. На виконання цих завдань фонд збирає $30 млн, тож Поляков закликав інших IT-підприємців долучитися фінансово. Пожертву на фонд можна зробити в фіаті або криптовалютах USDT, BNB, BTC або ETH.

«Під час російської агресії, ударів та бомбардувань було зруйновано багато цивільних будівель в українських містах. Жителі Харкова, Ізюму, Маріуполя, Сєверодонецька, Волноваха та інших українських міст втратили все! Наразі шукають притулок у Дніпрі, гуманітарному хабі для людей, які постраждали від цієї жахливої ​​війни. Фонд допоможе забезпечити продовольством, медичною допомогою, тимчасовим житлом та всім необхідним тисячі біженців та постраждалих солдатів, які прибули до Дніпра», – написав Поляков.

Максим Поляков на сьогодні проживає у Великій Британії, але довгий час жив і працював у Дніпрі. Окрім Firefly Aerospace, заснував або співзаснував компанії Noosphere, EOS DATA Analytics, HitDynamics, Maxymiser, Murka LLC, Cupid plc і Renatus.

Інші верифіковані ресурси, на яких можна фінансово підтримати ЗСУ, біженців та медиків, ми зібрали тут:

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук