Які відомі платформи для вивчення іноземних мов надали українцям безкоштовний доступ – список

1
Читати на RU

З початком війни РФ проти України, багато міжнародних сервісів запропонували безкоштовні можливості для українців. Серед них – платформи для вивчення іноземних мов. Зокрема, вони допоможуть опанувати нові мови тимчасово переміщеним за кордон громадянам, а також підвищити рівень знань. Список мовних платформ та мобільних додатків, що надали безкоштовний доступ українцям, опублікував Центр протидії дезінформації при РНБО. AIN.UA розповідає про доступні можливості.

Busuu 

Платформа Busuu дарує 90 днів преміум-підписки для вивчення всіх 12 доступних на сервісі мов. Серед них: англійська, польська, німецька, іспанська, французька, італійська та інші. Безкоштовний доступ працює як для громадян, які перебувають в Україні, так і для вимушених переселенців. В Busuu наголошують, що термін дії оплаченої преміум-підписки може бути подовжений. Крім того, користувачів, що не відповідають вимогам, можуть відключити.

Вивчати мову з Busuu можна на онлайн-платформі, а також за допомогою мобільних додатків на iOS та Android.

Drops 

Додаток Drops надає українцям доступ до преміум-версії на рік. До вивчення платформа пропонує більше 45 мов, включно з англійською та німецькою. Щоб отримати доступ, користувачі в Україні, а також громадяни, що евакуювалися до інших країн, мають відповісти на питання форми (питають навіть що таке паляниця). Сповіщення про підтвердження реєстрації надійде на вказану електронну адресу.

В Drops попереджають, що безкоштовна пробна версія в додатку це не те саме, що безкоштовна преміум-підписка на рік, яка пропонується українцям. Якщо ви розпочали безкоштовну пробну версію програми, скасуйте її протягом 6 днів після реєстрації, інакше Apple або Google знімуть гроші за підписку.

Додаток Drops доступний користувачам Android.

LingQ 

Онлайн-ресурс LingQ, на якому можна долучитися до вивчення 24 мов, пропонує українцям безкоштовний доступ до преміум-аккаунту. Окрім доступної бібліотеки курсів, у LingQ можна імпортувати будь-яку статтю, книгу, подкаст або навіть електронний лист, та вивчати мову по них. Для активації безкоштовної підписки необхідно звернутися до служби підтримки ресурсу.

LingQ доступний на сайті, а також через мобільні додатки для iOS та Android.

Preply 

Міжнародна платформа Preply, що дозволяє знайти репетитора для дистанційного навчання, також скасувала комісію для українців. Крім цього, для користувачів з України запровадили програму підтримки з вивчення іноземних мов. Preply підбирає репетиторів, які на волонтерській основі будуть працювати з переселенцями та допомагатимуть тим, хто потребує поради або допомоги з запитами на іноземній мові.

Для того, щоб розпочати навчання, необхідно знайти репетитора на сайті Preply.

Duolingo

Відома платформа для вивчення мов Duolingo надала українцям дозвіл на безкоштовне використання мобільного додатку. Користувачі з України, а також вимушено переміщені за кордон громадяни, можуть підвищувати рівень англійської та інших іноземних мов. Крім того, через партнерів та організації, що допомагають українцям у скрутний час, Duolingo буде поширювати коди для Duolingo Plus. З ними біженці та їх хости зможуть безкоштовно використовувати преміум-версію Duolingo.

Завантажити додаток для вивчення мов можна на iOS та Android

Ling App 

Додаток Ling App надав безкоштовне користування для українців. У ньому доступно понад 60 мовних курсів. Навчання відбувається через міні-ігри та вікторини. Крім того, користувачі можуть практикувати навички у мовному чат-боті. Юзерам доступні детальні поради та інструкції з граматики.

Додаток доступний для користувачів iOS та Android.

UTalk 

У UTalk можна вивчати понад 140 мов. Для українців відкрито вільний доступ до застосунку. Додаток містить велику кількість повсякденних слів і фраз, згрупованих за темами. Щоб покращувати знання, користувачам запропоновано 5 ігор. Як зазначають представники UTalk, щоб пройти всі ігри без помилок, потрібно почати думати іноземною мовою.

Застосунок UTalk можна завантажити на iOS або Android.

Coursera 

З початком війни, відома навчальна платформа Coursera надає безкоштовний доступ українцям. Крім мови, на Coursera доступні курси з будь-якої дисципліни. Зокрема, можна вивчати все, що пов’язано з технологіями, дизайном, та опанувати дистанційні курси від провідних університетів світу. Загалом, на платформі відкрито понад 5200 курсів и 2200 проектів.

Розпочати навчання можна за посиланням.

Mondly 

Платформа Mondly надала безоплатний доступ до курсів для українців, які переїхали до європейських країн. Ініціатива направлена на допомогу біженцям здолати мовний бар’єр та відчувати себе вільно, спілкуючись за кордоном. Додаток розблокував преміум-контент для українців та пропонує курси для опанування 25 мов, включно з англійською, польською, німецькою, румунською та іншими.

Щоб отримати преміум-доступ, під час реєстрації необхідно вказати українську як рідну мову. Займатися можна на сайті, а також у застосунках Mondly на iOS та Android.

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук