Розробник World of Tanks йде з ринків РФ та Білорусі

Читати на RU

4 квітня 2022 року компанія Wargaming заявила, що йде з ринків Росії та Білорусі, закриває свій мінський офіс. Про це йдеться у повідомленні компанії на Facebook. Також AIN.UA підтвердили це у пресслужбі компанії. За даними AIN.UA, це пов’язано з російською агресією проти України, але у компанії це питання ніяк не коментують.

Згідно із заявою компанії, протягом останніх тижнів Wargaming провела стратегічний аналіз операційної діяльності у всьому світі. Компанія прийняла рішення, що не володітиме чи оперуватиме бізнесом у Росії та Білорусі надалі.

Wargaming передає свій ігровий бізнес у Росії та Білорусі у локальне управління Lesta Studio, яка більше не пов’язана з компанією. Рішення набуло чинності 31 березня.

«Компанія не отримає прибутку від цього процесу ні зараз, ні в майбутньому. Навпаки, ми очікуємо на значні збитки в результаті цього рішення. Операційний перехід буде завершено з необхідною швидкістю та в повній відповідності до всіх законів, а також із забезпеченням безпеки та підтримкою наших співробітників. Протягом перехідного періоду продукти компанії залишаться доступними в Росії та Білорусі та будуть оперуватися вже новим власником», — йдеться у заяві компанії.

Wargaming також розпочала процес поступового закриття своєї студії в Мінську, це — перший та колись головний офіс компанії, з нього починалася її історія.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук