Розробники створили гру в стилі Street Fighter, де Маск лупцює путіна

Читати на RU

Українські ігрові розробники написали браузерну гру в стилі Street Fighter, де гравець може керувати підприємцем Ілоном Маском, який лупцює російських чиновників, зокрема, рамзана кадирова та президента РФ володимира путіна. А також задонатити фонду «Паляниця», який допомагає біженцям та ЗСУ.

  • Гра — браузерна і доступна за посиланням. У неї — досить просте керування (окремі кнопки на удари, стрибки, переміщення), а мета: керуючи Маском, надавати стусанів спочатку кадирову, потім путіну. Наприкінці гри можна зробити донат до благодійного фонду.
Скріншот з гри
  • За словами одного з авторів гри, кілька тижнів тому команда фонду проводила брейншторм про те, як достукатись до великої кількості людей і зібрати кошти. І якраз тоді з’явились твіти Ілона Маска про Україну, його перепалка із рогозіним (голова Роскосмосу) та кадировим, та пропозиція битися із путіним.

«На ранок приходжу, а мені кажуть: дивись, що несеться. Одразу виникла ідея, що прикольно було би зробити гру. По стилю хотілося зробити щось подібне до Street Fighter, не знаю, чому. Тож почали шукати технологію, як це зробити, як намалювати, і дійшли такого варіанту», — розповідає один із творців гри.

  • Гру створювала команда волонтерів, що відгукнулась на заклик, і до того моменту не була знайома одне з одним: підхоплювали задачі, креативили і робили все по фану на особистій ініціативі, розповідає він.
  • Гра виявилася доволі популярною, в неї вже зіграли кілька тисяч гравців з кількох країн. Автори гри сподіваються, що на неї зверне увагу і її головний герой Ілон Маск, бо в такий спосіб можна буде ще раз привернути увагу великої кількості людей до війни в Україні.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук