Give a Job for UA – ініціатива, покликана залучити бізнеси з усього світу до допомоги українцям із працевлаштуванням

1
Читати на RU

За даними Управління Верховного комісара ООН у справах біженців, понад 4 мільйони українців залишили країну, втративши свої домівки, роботу та джерела доходу. Глобальний договір ООН в Україні у партнерстві з Parimatch, Jooble та Happy Monday запустив проект Give a Job for UA – «Дайте роботу українцям». Про це AIN.UA повідомили в прес-службі Global Compact Network Ukraine.

Що це таке

  • Ініціатива Give a Job for UA спрямована на допомогу українським біженцям із працевлаштуванням. В рамках проекту, бізнеси з усього світу закликають підтримати Україну, приймаючи на роботу її громадян.
  • Зокрема, через локальні мережі Глобального договору ООН планується заохотити максимальну кількість компаній до створення можливостей для працевлаштування українців як в Україні, так і за кордоном.
  • Вакансії від європейських компаній та учасників мережі Глобального договору ООН для українців будуть безкоштовно розміщені на платформах пошуку роботи Jooble та Happy Monday.
  • Як повідомляють представники Глобального договору ООН, бізнеси-партнери Give a Job for UA отримають вигоду через доступ до кваліфікованих кандидатів, етнічного досвіду та культурного розмаїття, зміцнять репутацію бренду та розширять портфоліо із КСВ (корпоративної соціальної відповідальності).
  • В свою чергу українські переселенці зможуть працевлаштуватися в компаніях із високим попитом на тимчасову роботу, а також розв’язати проблему відсутності онлайн та офлайн працівників.

“Українці хочуть працювати та приносити своїми знаннями та вміннями користь тим компаніям, які простягнуть їм руку допомоги. Глобальний договір ООН в Україні закликає бізнеси з усього світу: дайте роботу українцям, дайте їм шанс на гідне майбутнє», — коментує Тетяна Сахарук, генеральна директорка Глобального договору ООН в Україні.

  • Будь-які пропозиції щодо співпраці, запитання та пропозиції щодо проекту можна надсилати на електронну адресу: [email protected].
  • Якщо ви представляєте компанію-учасницю Глобального договору ООН, пишіть на
    адресу: [email protected].
Залишити коментар

Коментарі | 1

  • Очешуеть…
    Открыл их бот и первая вакансия
    … freelance academy шукає

    ?Масажистки на Кіпр
    ?ЗП від 3000 € на місяць.
    ?дівчата віком від 18 до 40 років.
    ?Досвід бажаний, але розглянемо і без.

    Только я понял, что это за фриланс академия и кого тут хантят при содействии ООН?

Пошук