Можна купити воєнні товари: Prom.ua на замовлення Укроборонпрому запустив онлайн-магазин для волонтерів

Читати на RU

Prom.ua на замовлення Укроборонпрому запустив онлайн-магазин для волонтерів воєнні товари. Про це AIN.UA повідомили в прес-службі компанії.

Зазначається, що на майданчику будь-який постачальник зможе розмістити свої захисні товари, та продавати їх у роздріб за ціною, близькою до собівартості. Перед тим, як товар потрапить до онлайн-магазину, ДК «Укроборонпром» буде проводити його обов’язкову балістичну перевірку на міцність. 

Як пояснили в команді Prom.ua, із перших днів повномасштабної війни, яку розпочала росія проти України, до Укроборонпрому часто звертаються волонтери у пошуках надійної амуніції для військових. Саме тому концерн звернувся до маркетплейсу Prom.ua, аби задовольнити їх базову потребу у товарах для захисту.

«Зазвичай  їм потрібна не партія якогось товару, а один чи два бронежилети або каски. За адекватною ціною та, бажано, перевіреної якості», – додає Андрій Богданович, заступник голови Держекоінспекції з цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації, радник генерального директора ДК «Укроборонпром».

Зокрема, на момент виходу матеріалу, на сайті вже можна купити бронежилети з керамічними та кевларовими пластинами IV класу захисту, масою 8,9 кг чорного та піксельного окрасу.

Зображення: prom.ua

Замовлення на «УкрОборонПром» можна сплатити через «Пром-оплату» — безпечний спосіб оплати, коли продавець отримує гроші лише після того, як покупець перевірить та отримає товар на пошті, зазначають в Prom.ua.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук