Марки «Русскій воєнний корабль» перепродають на OLX та аукціонах Violity. Вартість — до 12 000 грн

Читати на RU

12 квітня «Укрпошта» презентувала та ввела в обіг перші в умовах воєнного стану поштові марки «Русскій воєнний корабль, іді на…!». Після того, як 14 квітня українська армія буквально відправила за призначенням російський ракетний крейсер «Москва», нова марка викликала величезний ажіотаж: за нею біля поштових відділень вишикувалися довгі черги. Водночас оголошення про її продаж почали з’являтися на eBay, аукціонній платформі Violity, а тепер і на ОLX.

  • На OLX станом на 12 годину — близько таких 15 оголошень. Ціни, зазначені у них, коливаються від 400-5000 грн за одну марку до 2500-12 000 грн за аркуш із 6.
  • Звичайна їх ціна — 23 або 48 грн за штуку. Тобто малий аркуш з 6 марок коштує 138 грн, а великий — 288 грн.
Скріншоти: AIN.UA
  • Марки «Русскій воєнний корабль» також продаються на платформі для онлайн-аукціоні Violity. Серед лотів є одиничні марки, аркуші, конверти. Проміжні ціни за кожен з них дуже відрізняються. Стартують від 1 грн за марку до 4500 за аркуш.
  • Генеральний директор «Укрпошта» Ігор Смілянський розповів, що станом 20 квітня продано близько 700 000 марок, і відсьогодні їх продаж припиняється. Ті, хто зробив онлайн-замовлення марок у перші дні після випуску, зможуть придбати їх в інтернет-магазині, що невдовзі буде запущений — це ще 100 000 штук.
  • Смілянський також повідомив, що попри великий попит додаткового тиражу не буде, проте серія з кораблем все ж буде продовжена, а в інтернет-магазині згодом з’явиться різний мерч.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук