Binance випустила криптокарту для українців, що вимушено виїхали з України

Читати на RU

Компанія Binance оголосила про запуск криптокарти Binance Refugee Card. Отримати її можуть усі поточні та нові користувачі з України, що були вимушені виїхати в одну з країн Європейської економічної зони (це країни ЄС, Норвегія, Ісландія та Ліхтенштейн).

  • Binance Refugee Card була створена у партнерстві з fintech-платформою Contis. Завдяки цьому, карта дозволяє здійснювати або отримувати криптовалютні платежі за кордоном, а також розплачуватися у європейських ритейлерах — криптовалюта конвертується в євро у режимі реального часу під час здійснення транзакції.
  • Щоб отримати Binance Refugee Card, українці можуть використати наявний обліковий запис, зареєстрований в Україні, або зареєструвати новий, використовуючи українську домашню адресу, навіть якщо вони зараз проживають в одній з країн ЄЕЗ.
  • Крім цього, власники Binance Refugee Card, протягом трьох місяців будуть отримувати по 75 BUSD, що є еквівалентом $75 в рамках відповідної програми ООН.
  • Отримання та обслуговування криптокарти — безкоштовне. Щоденні ліміти витрат встановлені на рівні €500 для віртуальної карти та €2000 — фізичної, ліміт на зняття — €200.

Нагадаємо, що з 25 квітня Binance наклала обмеження на усі акаунти користувачів з росії, на яких зберігаються криптоактиви вартістю понад 10 000 євро. Раніше компанія також виділила Україні $10 млн на гуманітарні потреби.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук