Інтернет-магазин «Укрпошти» запрацює 1 травня. Буде доступно 30 000 марок з кораблем

Читати на RU

22 квітня «Укрпошта» запустила новий інтернет-магазин для продажу культових марок «Рускій воєнний корабель, іди…», але скористатися ним змогли лише декілька тисяч щасливчиків. Магазин майже одразу перестав працювати через потужні DDoS-атаки, які зачепили всю онлайн-інфраструктуру Національного поштового оператора. Тому в керівництві компанії вирішили зробити запуск ще раз. Гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський повідомив, що магазин запрацює 1 травня.

Чи можна ще купити марки з кораблем?

  • Всі, хто замовляв марки з кораблем в старому інтернет-магазині «Укрпошти», отримають унікальне посилання на особистий email в суботу, 30 квітня вранці, через яке зможуть замовити 1 аркуш з марками. На такі замовлення «Укрпошта» виділила 10 000 аркушів, тобто 60 000 марок. Замовлення можна буде зробити до 18:00 30 квітня, або поки марки будуть в наявності.
  • З 1 травня з ранку інтернет-магазин запрацює для всіх. На ньому будуть виставлені залишки з суботи (якщо вони будуть) + 5000 замовлень на 30 000 марок.
  • Додатково з 1 травня в магазині можна буде придбати мерч (футболки, світшоти та магніти) з зображенням культової марки, а також інші марки з минулих тематичних випусків.
  • Магніти вже також доступні для продажу на Головпоштамті на Майдані, а згодом будуть доступні по всій країні. Частина з продажу всього мерчу буде спрямована на потреби ЗСУ.

«Таким чином в інтернет-магазині буде продано більше 150 000 марок, або на 50% більше, ніж планувалось, завдяки перерозподілу обсягів з інших цілей. Всі нові замовлення (а це біля 13000 замовлень) плануємо відправити до 15 травня», – відмічає Смілянський.

  • У всіх, хто не встигне придбати марку в інтернет-магазині, буде шанс зробити це на декількох благодійних аукціонах, які Смілянський оголосить наступного тижня.
  • Після остаточного розпродажу марки «Рускій воєнний корабель, іди…» розпочнеться підготовка до продажів марки з нової серії «Корабель ВСЬО», яка буде включати можливість внеску на рахунок ЗСУ.
  • Смілянський також наголосив, що всі, хто зміг успішно оформити і оплатити замовлення в новому або старому інтернет-магазинах “Укрпошти” та отримав підтвердження замовлення – отримає свої марки до кінця наступного тижня. Наразі вони пакуються. Компанія відправляє до 2000-2500 таких замовлень на день, загалом же їх більше 14 000.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук