«Укрпошта» запустила новий інтернет-магазин, там можна купити марку з кораблем

6
Читати на RU

22 квітня 2022 року останні 100 000 оригінальних марок з серії «Руський воєнний корабель, іди …» можна придбати онлайн на сайті нового інтернет-магазину «Укрпошти». Зробити замовлення всі охочі можуть з 10:20. Посилання на магазин оприлюднив СЕО «Укрпошти» Ігор Смілянський.

В одному замовленні можна придбати лише 1 лист (6 марок). Тобто сайт за сьогодні готуються обробити до 15 000 замовлень.

Новий онлайн-магазин зробили після того, як старий майданчик «Укрпошти» не впорався з навантаженнями. Сайт постійно падав, і численні скарги користувачів, які не змогли з його допомогою купити марки, призвели до того, що «Укрпошта» призупинила його роботу. Тоді ж Смілянський анонсував новий онлайн-магазин.

Цікаво, що в перші хвилини після запуску новий онлайн-магазин також працює з обмеженнями. У багатьох користувачів сторінка не завантажується.

«Щиро вибачаюсь за незручності. Ми будемо враховувати всі недоліки. Сайт був створений, щоб пропускати до 20000 користувачів одночасно. Нагадую – це сайт продажу марок, а поки не Amazon», – написав Смілянський після публікації посилання на сайт.

UPD 13:10. Як повідомив Смілянський, на ресурси “Укрпошти” здійснюється DDoS-атака, через що новий інтернет-магазин не працює у більшості користувачів, як і інші системи Національного поштового оператора. Між тим, одиницям вдалося оформити замовлення.

UPD 17:30. Гендиректор “Укрпошти” пізніше повідомив що 22 квітня, через потужну DDoS-атаку на всі системи компанії, що триває цілий день, інтернет-магазин не працюватиме. Коли буде поновлено його роботу – наразі не повідомляється.

“Про поновлення роботи ми оголосимо завчасно. Щоб всі змогли підготуватись. За сьогодні до Інтернет атаки, біля 9500 клієнтів змогли оформити свої замовлення. І вони вже готуються до відправки. Тобто ще десь 7000 замовлень зможемо прийняти після поновлення роботи”, – уточнив Смілянський.


На сайті можна буде купити не тільки останні 100 000 примірників культової марки. На ньому будуть доступні й інші товари з «Руським воєнним кораблем». Окрім того, сьогодні «Укрпошта» обіцяє презентувати новий дизайн марки з кораблем.

«Буде 5 мільйонів примірників (тариф по Україні та за кордон) та 1 мільйон конвертів. Впевнений, що ця марка теж знайде своїх шанувальників в Україні і у всьому світі», – розповів Смілянський.

Що особливого в оригінальних марках з кораблем

Нагадаємо, пророчі марки з ілюстрацією художника Бориса Гроха стали справжнім хітом як в Україні, так і за її кордонами. Марки та конверти, на яких зображено вже культовий сюжет про відповідь українських військових російському крейсеру «Москва» (який був потоплений українськими ракетами на наступний день після релізу марки), вже продаються на OLX та eBay з величезними націнками.

Цю марку випустили тиражем в 1 млн примірників. Додаткового тиражу не буде.

Залишити коментар

Коментарі | 6

Пошук