Google об’єднає Meet і Duo в єдину платформу для відеодзвінків

Читати на RU

Google повідомила про наміри об‘єднати Meet і Duo в єдину платформу. Як зазначили в компанії, це дозволить створити зручний сервіс для відеодзвінків та зустрічей. На це звернуло увагу видання The Verge.

  • Компанія не планує створювати нову програму, всі функції Google Meet будуть додані до сервісу Duo. Останній стане називатися Google Meet та буде доступний для всіх безкоштовно.
  • Meet у його теперішньому вигляді називатиметься Meet Original. Надалі проект Meet Original компанія планує закрити.
  • Наявні функції Duo збережуться, зокрема: можливість зв’язатися із співрозмовником за номером телефону чи електронною адресою, фільтри та ефекти, функція повідомлень та Google Assistant. При цьому, історія розмов, контакти та повідомлення й надалі зберігатимуться в програмі.
Зображення: Google
  • Оновлення надасть користувачам Duo розширені функції, раніше доступні тільки в Meet. Серед них компанія називає: віртуальні фони у дзвінках та зустрічах, планування дзвінків, використання чату, можливість ділитися контентом у реальному часі, приховані субтитри, інтеграція з іншими інструментами (Gmail, «Google Календар» тощо).
  • Крім того, кількість учасників конференції на новій платформі буде збільшена з 32 до 100 осіб.

«Meet — це набагато більш розвинена веб-платформа, тому вона становить основу нового комбінованого сервісу. Ідея полягає в 100% функціональності. Об’єднали зусилля, і жодного користувача не залишили позаду», – прокоментував Дейв Сітрон, директор з відеопродуктів Google.

  • Коли саме Google планує представити об’єднану платформу – не повідомляється. Однак, згідно з пресрелізом компанії, перенесення можливостей Meet в Duo розпочнеться «найближчими тижнями».
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук