Трансляцію матчу Вельс – Україна на OLL.tv хакнули: показували фейк роспропаганди про обстріл Донецьку

Читати на RU

5 липня, під час трансляції футбольного матчу Вельс – Україна український ОТТ-сервіс OLL.tv зламали хакери. Замість гри, глядачі побачили трансляцію російської пропаганди з федеральних каналів РФ.

Скріншот: Telegram
  • В компанії визнали, що кібератака на сервіс була добре спланована, її не вдалось відбити. OLL.tv оперативно відключили сервіс, аби вимкнути пропаганду агресора, та відкрили трансляцію матчу на ютубі каналі «Футбол».
  • Відновити роботу сервісу OLL.tv у повній мірі вдалося приблизно о 2:00, 6 червня. На даний момент OLL.tv працює стабільно, як повідомили AIN.UA в компанії. Глядачам, які постраждали від дій ворожих хакерів, обіцяють нарахувати компенсацію найближчим часом.
  • Нагадаємо, одним з основних сюжетів російських пропагандистських ЗМІ 5 червня були вибухи у Донецьку. Росіяни стверджували, що мовляв ЗСУ випустили 40 снарядів із «Граду» по центру міста. Насправді ж обстріл здійснили самі окупанти. В Центрі протидії дезінформації при РНБО повідомили, що, за даними очевидців, Донецьк обстріляли з території окупованої Макіївки.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук