Netpeak Group запускає послуги ІТ-рекрутингу для компаній

Читати на RU

Одна з найбільших в Україні агенцій цифрового маркетингу Netpeak Group запустила проект зовнішнього IT-рекрутингу. Про це повідомив засновник компанії Артем Бородатюк.

  • Запустити рекрутинговий напрямок у Netpeak планували ще до повномасштабного вторгнення, оскільки навчилися ефективно закривати вакансії для 14 компаній групи і відчували можливість винести цю компетенцію за межі Netpeak. Але 24 лютого ідею відклали і повернулися до неї тільки зараз.
  • До повномасштабної війни у Netpeak Group було відкрито близько 100 вакансій, але тепер їх кількість скоротилась в 4 рази, тому компанія вирішила допомагати іншим компаніям з наймом під брендом Netpeak Group Recruiting.
  • Незважаючи на те, що Netpeak займається переважно digital-маркетингом, за словами Бородатюка, компанія має великий досвід у хантингу Middle та Senior розробників на Java, JS, PHP, iOS, Android, Python тощо. Також готові шукати спеціалістів на позиції СЕО, СОО, СМО, СТО. І, звичайно, маркетологів.

«Netpeak Group Recruiting – це база, яку ми напрацьовували роками, і процес відбору, відполірований якщо не до ідеалу, то десь поруч. З усіх заявок, що входять, а за 2021 рік у нас їх 21 974, лише 2% перейшли у статус «Кандидат вийшов на роботу», тому можете бути спокійні, що вам знайдуть кращого спеціаліста».

Артем Бородатюк, засновник Netpeak Group

Як працюватиме Netpeak Group Recruiting

  • Послуги пропонують компаніям, які не входять до складу Netpeak Group, та шукають фахівця.
  • Netpeak Group Recruiting не бере передоплат, поки кандидат не прийме офер.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук