IT-компанія запустила онлайн-аукціон: усі гроші переводять до «Повернись живим»

Читати на RU

Українська IT-компанія Fulcrum запустила благодійний онлайн-аукціон, де користувачі можуть продавати або купляти різні речі (це може бути що завгодно, від предметів техніки і до уроків). А виручені від продажу кошти йдуть на рахунок фонду «Повернись живим».

Як AIN.UA розповіли в компанії, платформа відкрита для усіх користувачів. Щоб виставити на продаж лот, потрібно:

  • заповнити форму, яку переглянуть модератори платформи;
  • щойно лот переглянутий та затверджений модераторами, він з’являється на платформі;
  • коли лот виставлений на платформу, починається аукціон, він може тривати від 1 до 3 днів, щоб усі бажаючі могли зробити ставки;
  • після підтвердження оплати продавець отримує контакти покупця, щоб відправити товар.
  • кошти від продажу направляються до фонду «Повернись живим».

«Усі оплати лотів відбуваються через платіжну систему Fondy, і всі кошти від оплати автоматично направляються до фонду. Модератори лише переконуються в тому, що оплата була проведена. Для продавців це можливість допомогти військовим, віддавши 100% вартості напряму до фонду. Наприклад, якщо людина продала на аукціоні старий смартфон за 1000 грн, усі 1000 грн одразу йдуть до “Повернись живим”», — пояснюють у пресслужбі компанії.

Перша ціль організаторів аукціону — зібрати в такий спосіб мільйон гривень для фонду. Згодом вони не хочуть обмежуватися допомогою одному проекту, й планують додати інші благодійні ініціативи, куди поступатимуть кошти з продажів на аукціоні.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук