Heardle — це як Wordle, тільки для музики

Читати на RU

Нова гра Heardle пропонує вгадувати по одній пісні щодня і нагадує Wordle, але для музики. Її вже купив Spotify. Редакція AIN.UA розповідає про гру.

Heardle дає гравцям шість шансів щодня визначити пісню на основі коротких шматків аудіо. Гра випадковим чином обирає пісню із великої бази музики. Спочатку гру розробили для невеликої групи людей, але потім вона швидко поширилася серед мільйонів користувачів.

Гра відстежує, скільки ігор ви зіграли, ваші перемоги, а також ваші поточні та найвищі серії, подібно до Wordle. Ви також можете опублікувати свої результати в соціальних мережах. В Україні гра поки недоступна.

Гра доступна тільки на офіційному сайті, окремого додатка для немає. Heardle публікує нову пісню щодня опівночі, як і Wordle, і кожен вгадує один і той самий трек щодня. Щоб почути початок пісні, потрібно натиснути кнопку відтворення.

Використовуючи розділ пошуку, можна знайти пісню, яку ви вважаєте правильною відповіддю. Так користувач дізнається, чи його припущення було правильним. Якщо ви не можете вгадати правильну пісню з шести спроб, гра закінчена.

12 липня Spotify оголосила, що придбала Heardle, йдучи по стопах The New York Times, яка придбала головоломку Wordle. Фінансові умови угоди не розголошуються.

Тепер гра буде доступна в США, Великій Британії, Ірландії, Канаді, Австралії та Новій Зеландії. Spotify планує розширити Heardle у більшій кількості країн і на більшій кількості мов у майбутньому. Користувачі також зможуть почути повну пісню на Spotify наприкінці гри.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук