Allset скоротив 30% штату. Ось лист СЕО компанії

Читати на RU

Український стартап Allset з офісами у Києві, Нью-Йорку та Лос-Анджелесі, що розробляє сервіс для бронювання столиків у ресторанах, скоротив 30% штату, звільнивши 29 спеціалістів. Про це розповів засновник та СЕО стартапу Стас Матвієнко на LinkedIn, опублікувавши листа до команди. AIN.UA зробив переклад.


Командо Allset,

Сьогодні під час нашої All-Hands зустрічі ми повідомили, що прийняли складне, але розумне рішення скоригувати нашу стратегію та скоротити команду на 30% (29 осіб).

Попри наші зусилля уникнути звільнень, керівництво дійшло висновку, що така реструктуризація є необхідною для нашої компанії з огляду на поточну економічну кризу.

Наша команда реалізувала багато ініціатив для підвищення операційної ефективності компанії та розвитку її юніт-економіки. Однак, зважаючи на складні ринкові умови та невизначеність, ми маємо вжити всіх можливих заходів, щоб убезпечити наше фінансове становище та збільшити runway, включаючи оптимізацію розміру нашої команди.

Завдяки команді Allset, ми досягли значного прогресу з нашими продуктами та послугами. Ми продовжимо підтримувати їх високі стандарти, зосереджуючись на сферах та ініціативах, які найбільше впливають на наше зростання та покращують нашу юніт-економіку. Разом із senior тім-лідами ми визначили, що саме необхідні змінити у кожній з їхніх команд на основі нашої нової стратегії та пріоритетів.

Разом ми пройшли через дуже важкі часи, включаючи Covid і вторгнення росії в Україну, підтримували одне одного і були справжньою сім’єю. Сьогодні ми продовжимо підтримувати нашу команду та робитимемо все можливе, щоб зробити скорочення для неї якомога менш відчутним. На додаток до оплати за перехідний період і пакету розширених пільг, ми виділимо ресурси, щоб гарантувати, що наші колеги, які звільняються, незабаром знайдуть наступну роботу мрії.

Тим, хто сьогодні йде: нам пощастило, що ми працювали з такими талановитими й мотивованими людьми, і я надзвичайно вдячний за ваш внесок. Було б честю попрацювати з вами знову в майбутньому.

Команді, що залишається: я знаю, що прощатися з колегами — сумно, і ви можете відчувати невпевненість і у вас можуть виникати запитання. Повірте, це було складне, але необхідне рішення для досягнення нашої наступного майлстоуна та зміцнення компанії, якою ми всі можемо пишатися. Найближчими днями ми разом обговоримо нашу стратегію та плани. Зараз подякуймо тим, хто йде, за їхній внесок.

З повагою,
Стас

Економічна криза торкнулась не лише стартапів, але й великих технологічних компаній. Наприклад, нещодавно e-commerce гігант Shopify звільнив 1000 спеціалістів:

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук