«Укрзалізниця» запустила офіційний мобільний додаток

Читати на RU

11 серпня 2022 року «Укрзалізниця» у партнерстві з Mastercard запустила офіційний мобільний застосунок. У ньому можна купувати та здавати квитки, стежити за графіком потягів, і навіть отримувати сповіщення щодо номеру колії та відправленя. Про це повідомляється на сайті «Укрзалізниці».

Раніше квитки можна було придбати тільки на сайті перевізника, через треті сайти-посередники, або в касах вокзалу. Як повідомляється, у випадку з представленим застосунком, «Укрзалізниця» є прямим продавцем. Це означає, що для пасажирів відсутні додаткові комісії та оплати.

Додаток доступний для всіх користувачів (App Store та Google Play). Серед функцій:

  • купівля квитків на всі поїзди далекого сполучення по Україні;
  • повернення квитків;
  • отримання сповіщення про рейс та колію прибуття/відправлення поїзда;
  • можливість знайти необхідний рейс та відповіді на поширені запитання щодо перевезень;
  • особистий кабінет зі збереженням історії рейсів та даних пасажирів для швидких повторних замовлень.

Оплатити квитки пасажири зможуть безпосередньо в додатку за допомогою Apple Pay, Google Pay, або шляхом введення даних банківської картки, які можна зберегти у застосунку для подальших оплат.

Зображення: «Укрзалізниця»

«Запуск власного застосунку Укрзалізниці допоможе нам залишатися на зв’язку з пасажирами та якомога оперативніше й ефективніше інформувати про зміни в рейсах, оновлення графіків, нові маршрути та сервіси. Для пасажира аргумент на користь встановлення застосунку ще очевидніший: тут найдешевші квитки без жодних комісій, гарантовано швидший пошук і стабільність роботи», – прокоментував запуск застосунку голова правління «Укрзалізниці» Олександр Камишін. 

В «Укрзалізниці» повідомили про плани розробити новий сайт, єдиний портал бортових послуг, а також зосередитись на розвитку онлайн-замовлення звичних залізничних сервісів: перевезення авто у вагоні, послуг вокзальних портерів, пошуку загублених речей, бронювання лаунжу та ін. Одночасно, міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров зазначив, що в серпні 2022 року в потягаг «Укрзалізниці» вже тестують інтернет від Starlink.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук