В «Приват24» фрілансери тепер можуть надсилати платіжні запити клієнтам

Читати на RU

«ПриватБанк» та Payoneer запустили в «Приват24» функцію «Запит платежу» – зручний спосіб отримувати оплату за виконані послуги. З її допомогою фрілансери можуть легко надіслати платіжний запит, а їх клієнти – швидко здійснити оплату на рахунок у Payoneer.

  • Щоб виставити інвойс, достатньо вибрати баланс в додатку чи на сторінці банкінгу та натиснути кнопку «Запитати платіж».
  • Щойно ви заповните деталі свого запиту, банк надішле клієнту електронний лист від вашого імені з інформацією про спосіб оплати (ви також отримаєте копію для обліку).
  • Клієнт може вибрати бажаний спосіб оплати та надіслати кошти безпосередньо на ваш акаунт Payoneer.
  • Запити на оплату можна надсилати компаніям у всьому світі. 

Чому і кому це цікаво

Насамперед фрілансерам, які отримують гонорари у Payoneer. Нова функція «Запит платежу» дозволить фрілансерам виставляти рахунки своїм клієнтам, що дозволить швидше отримати гонорар. Адже це не просто нагадування в месенджері, яке клієнт може не побачити, відкласти на потім та забути – а платіжний документ.

У травні «ПриватБанк» інтегрував сервіс Payoneer в «Приват24» (мобайл і веб), що дозволило клієнтам швидко та без додаткових комісій переказувати кошти на рахунки та картки «ПриватБанку». Як зареєструватися та вивести кошти з Payoneer через «Приват24» – дивіться на відео нижче.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук