Український блокчейн-стартап Everlend залучив $2,6 млн

Читати на RU

Everlend, розробник децентралізованого протоколу метакредитування з вбудованим валютним ринком і агрегатором кредитування/позики, залучив $2,6 млн. Серед інвесторів GSR, Serum Foundation, Everstake Capital, Portico VC та кілька інвесторів-ангелів. Як повідомляє Siliconcanals, для Everlend це – стратегічний раунд фінансування, якому передував посівний раунд у жовтні 2021.

В стартапі розповіли, що гроші допоможуть прискорити розробку продукту та будуть спрямовані на масштабування. Частина коштів піде до Фонду безпеки – страхового пулу, який використовуватиметься для компенсації клієнтам Everlend у випадку сильних падінь валют на ринках, хакерських атак тощо.

Що таке Everland

  • Everlend — це агрегатор кредитування/позичання, запущений у 2021 році. Проект розроблений на блокчейні Solana компаніями AtticLab (блокчейн-розробник) та Everstake (стейкінговий провайдер, 625 000 користувачів). Серед засновників обох компаній – Сергій Васильчук та Сергій Ропчан. Співзасновником Everlend є також Віт Пархоменко з AtticLab.
  • Як пишуть представники стартапу на Medium, він був запущений в основній мережі на початку травня і наразі підтримує 10 активів і 3 грошових ринки.
  • Компанія стверджує, що пропонує найвищий дохід за депозитами та найнижчу процентну ставку за кредитами завдяки механізму ребалансування та рефінансування, щоб забезпечити «найкращу» продуктивність для позиції користувача.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук