До Дня Незалежності в Steam та GOG.com проходять фестивалі українських ігор

Читати на RU

В Steam та GOG.com проходять фестивалі українських ігор, де представлені сотні проектів від українських розробників, які до того ж можна придбати зі знижками до 80%. Крім загальновідомих серій, на кшталт S.T.A.L.K.E.R. чи Sherlock Holmes, тут є багато менш відомих тайтлів і кожен може знайти для себе щось цікаве і підтримати українців.

Як повідомляє Mezha.Media, ідея проведення фестивалю виникла у Телеграм-чаті «Український інді геймдев», а організаційну роботу провела команда PR-агенції GTP Media.

Що представлено на фестивалях?

В Steam Фестиваль українських ігор вийшов масштабним. На ньому представлено 222 гри, не рахуючи DLC. Як ігри відомих великих студій, таких як GSC Game World, Frogwares, Game-Labs, так і багато цікавих проєктів маленьких студій та окремих розробників.

На більшість ігор діють переважно значні (до 80%) знижки. На окремі проекти знижки не такі помітні (наприклад всього 10%), але це нові українські релізи, або ігри, які ще знаходяться в альфа/бета доступі та активно дороблюються.

В GOG.com на розпродаж потрапили майже усі ігри з каталогу GSC Game World, від перших «Козаків», Venom. Codename: Outbreak та FireStarter до «Козаків 3», та більша частина каталогу Frogwares від Journey to the Center of the Earth до Sherlock Holmes Chapter One. Плюс усі ігри Best Way з серії «У тилу ворога».

Крім того, на розпродажу декілька ігор Whale Rock Games – We are the Dwarves, Space Accident; Party Hard та Party Hard 2 від Pinokl Games; ATOM RPG та ATOM RPG: Trudograd від AtomTeam; ну і звісно ж Ostriv, хоч тут знижка скоріш символічна – лише 10%.

Хто організував фестивалі українських ігор?

Як повідомляє Mezha.Media, ідея проведення Фестивалю у Steam виникла у Телеграм-чаті «Український інді геймдев», організаційну роботу провела команда PR-агенції GTP Media, яка відома проведенням конкурсу незалежних розробників Indie Cup, і персонально Ігор Поспішний, Іван Тітов та Степан Прохоренко.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук