IT Arena 2022 пройде 30 вересня-1 жовтня в офлайні

Читати на RU

IT Arena 2022 відкрила продаж квитків на подію. Вона пройде 30 вересня-1 жовтня у Львові, й цього разу, попри повномасштабну війну — офлайн. За словами організаторів, проведення конференції у звичному для неї форматі має на меті ще раз продемонструвати силу на стійкість України.

Ми доклали всіх зусиль, щоб створити максимально безпечне середовище. Незважаючи на безпрецедентні виклики, в 2022 році технічна спільнота в Україні продовжує розвиватися. Сьогодні думки наших партнерів, спікерів та учасників сходяться на тому, що ми повинні провести цю подію. Тож ми зберемося в офлайн-режимі, щоб показати всьому світу сміливість та стійкість України — країни, в якій, на наше переконання, життя може і має тривати,

— зазначив Степан Веселовський, СЕО IT Arena та Львівського ІТ Кластера.
  • Цього року IT Arena зосередиться на таких темах:
    • як техіндустрія може підтримати країну у часи війни;
    • майбутнє військових технологій;
    • сучасна кібертактика під час війни та інші. 
  • Серед спікерів та учасників цьогорічної конференції — Халук Байрактар, СЕО Baykar, турецької компанії-виробника безпілотних літальних апаратів, Кемерон Чел, CEO Dragonfly, Іван Толчинський, СЕО Atlas Aerospace, Сергій Притула, CEO Благодійного фонду Сергія Притули та Кім Зетер, експертка з кібербезпеки та багато інших.
  • IT Arena також продовжує приймати заяви на участь у щорічному конкурсі стартапів. У рамках Startup Competition компанії змагатимуться за призовий фонд у розмірі $53 000. Реєстрація на участь відкрита до 11 вересня 2022 року за посиланням.

Про подію

IT Arena — це одна з наймасштабніших техконференцій Східної Європи, що проводиться у Львові з 2014 року. Щороку її відвідують понад 5000 людей з більш ніж 40 країн світу. Серед учасників — представники світових технологічних компаній, таких як Google, F1, Spotify, Tesla, а також українських стартапів, таких як Liki24, Legal Nodes, AXDRAFT та багатьох інших.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук