Twitter вже тестує можливість редагувати твіти

1
Читати на RU

Редагування твітів — це, за словами представників Twitter, найбажаніша користувачами функція. І прямо зараз у світі розгортається її тестування. Як повідомили в компанії, у найближчі тижні тест спочатку буде розширено для власників підписки Twitter Blue, а лише потім дістанеться звичайних користувачів.

Як працює редагування твітів?

Редагування твітів — це функція, яка дозволяє людям вносити зміни у свій твіт після його публікації. Право редагування доступне короткий проміжок часу, але достатній для того, щоб виправити помилки, додати пропущені теги та тому подібне.

Під час тестового запуску можливість редагування буде доступна протягом 30 хвилин після публікації твіта. Відредаговані твіти маркуватимуться спеціальним значком, міткою часу та спеціальним ярликом, щоб читачам було зрозуміло, що оригінальний твіт було змінено. Торкнувшись ярлика, читачі перейдуть до історії редагування твіту, яка містить його попередні версії.

«Для контексту тут важливу роль відіграють обмеження часу та історія версій. Вони допомагають захистити цілісність розмови та створюють загальнодоступний запис сказаного», — зазначили в Twitter.

Хто тестуватиме нову функцію?

Як і будь-яку іншу нову функцію, редагування твіта Twitter тестують на невеликій кількості користувачів, щоб заздалегідь виявити та розв’язати потенційні проблеми. Протягом кількох найближчих тижнів доступ до редагування твітів стане доступним для підписників Twitter Blue.

«У рамках своєї підписки вони отримують ранній доступ до функцій і допомагають нам тестувати їх, перш ніж вони потраплять до звичайних користувачів Twitter. Тест спочатку буде локалізовано для однієї країни, а потім розширюватиметься», — додають Twitter.

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук