Slack анонсував оновлення Workflow Builder. Що нового

Читати на RU

Корпоративний месенджер Slack розширює свій інструмент Workflow Builder, додаючи нові функції автоматизації. Про це повідомляє TechCrunch.

  • Workflow Builder використовується для автоматизації «рутинних процесів» у Slack без необхідності писати будь-який код. Це простий у використанні інструментарій.
  • Користувач може, наприклад, автоматизувати запити на відпустку на каналі Slack, не змушуючи інших переглядати кілька сторінок або програм. Можливості цього інструменту досить обмежені, але з цим оновленням це зміниться.

Після оновлення користувачі зможуть надсилати «рутинні процеси» як посилання в чатах Slack. Кожне посилання на робочий процес розгорнеться з попереднім переглядом, що дозволить користувачам запускати одним одним натисканням.

На початку наступного року Workflow Builder отримає підтримку умовної логіки або операторів if-then, які направляють користувачів різними шляхами залежно від того, як вони реагують на робочий процес.

Наприклад, користувач може створити умовну логіку, щоб дозволити менеджеру натискати кнопки «схвалити» або «відмовити», які запускають повідомлення для відправника звіту. Раніше така дія вимагала створення кількох робочих процесів.

Також на початку наступного року Slack розширить свою бібліотеку кроків Workflow Builder такими завданнями, як автоматичне створення каналів і сповіщення користувачів, щойно вони починають робочий процес. Також додадуть інтеграції для додаткових програм і інструментів сторонніх розробників. Більше деталей розкриють на конференції Salesforce Dreamforce наприкінці вересня.

Чому це важливо

Slack намагається залишатися конкурентноспрможним на ринку корпоративних месенджерів, кількість гравців на якому зростає. Інвестиції в автоматизацію відбувається на фоні зростання популярності інструментів розробки без коду, які дозволяють користувачам створювати додатки та конвеєри без вивчення програмування. Згідно з опитуванням 451 Research і FileMaker, майже 60% усіх користувальницьких додатків, включно з автоматизацією, створюються за межами ІТ-відділу. 30% з них створено працівниками з обмеженими навичками технічного розвитку або без них.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук