Український NetSolid інвестував у студію мобільних додатків Apme

Читати на RU

Український фонд NetSolid Investments став лід-інвестором у раунді фінансування студії Apme, яка займається розробкою та маркетингом власних мобільних застосунків у сфері personal health. Про це AIN.UA розповіли у фонді.

  • Суму інвестиції не називають, але NetSolid інвестує від $200 000 до $1,5 млн у проекти ранніх стадій.
  • Компанію Apme заснували 2021 року, а на момент цієї інвестиції її перший додаток Nutry був повноцінним продуктом із 4,86 рейтингу на App Store.
  • Nutry — перший проект студії, що допомагає користувачам із США ефективно дотримуватись періодичного голодування та покращити дієту.
  • За створенням Nutry стоїть персональна історія фаундера і CEO Apme Дмитра Налбата. У компанії розповідають, що Дмитро сам зумів покращити своє здоров’я за допомогою порад із цього додатку.

«Ми знаємо Дмитра як талановитого підприємця, за плечима якого — кілька успішних бізнесів та, зокрема, продаж одного з них найбільш відомому iGaming-оператору Східної Європи. Експертиза Дмитра у product development та digital marketing вже втілюється у стрімкому зростанні бізнесу Apme. Ми раді долучитись власними силами до розвитку студії вже з позиції партнера, щоб прискорити досягнення спільних цілей», — Станімір Добрев, Managing Partner фонду.

Нагадаємо, у червні 2022 року цей фонд вклав 200 000 євро у SaaS-платформу PromoRepublic в рамках Pre-A раунду на загальну суму в 2 млн євро.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук