У перший день McDonald’s в Києві кількість замовлень в Glovo зросла на 442%

Читати на RU

Мережа McDonald’s повернулася до України, зокрема запустила кілька ресторанів у Києві. Доставку з McDonald’s з 20 вересня 2022 року анонсували і в додатку Glovo. Але в перший же день попит у додатку був такий, що меню тимчасово зникло із Glovo, а кур’єрів не вистачало.

  • Як AIN.UA повідомили у пресслужбі Glovo, на Лівому березі Києва з 9:00 до 10:00 ранку 20 вересня кількість замовлень зросла на 442% порівняно з попереднім днем. Для того, аби покрити попит, у зоні доставки McDonald’s в Glovo працює в середньому втричі більше кур’єрів.
  • Менше з тим, за даними видання «Хмарочоса», після запуску доставки з McDonald’s 20 вересня через 15 хвилин у Glovo закінчилися кур’єри. У самій компанії говорили, що від початку осені активно збільшували кількість кур’єрів.
  • Через високий попит меню McDonald’s також може тимчасово зникати із додатку для певних ресторанів або районів.

«Ми усвідомлювали, що із перезапуском навантаження на сервіс буде дуже високим, адже ресторани спочатку працюватимуть лише на доставку з Glovo, а фізичні продажі, як і McDrive, будуть недоступні. Тим не менш, ми готувалися до цього і з початку осені активно збільшуємо кількість кур’єрів», — розповіли в компанії.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук