Ярослав Ажнюк пішов з посади керівника Petcube

Читати на RU

Співзасновник Petcube Ярослав Ажнюк перейшов на посаду президента компанії, а новою СЕО стала Анастасія Кухар. Вона очолювала продажі у компанії впродовж останніх півтора року, повідомив Ажнюк у соцмережах.

Ярослав написав, що планував передати естафету упродовж останніх трьох років. Анастасія вже місяць працює на новій посаді.

«Це також є чудовою ілюстрацією того, як люди виростають всередині компанії. Якщо ви робите свою роботу на відмінно, ви отримуєте більше відповідальності, більше викликів, і нову посаду, на якій можете створювати найбільшу цінність для бізнесу. У Petcube немає скляної стелі», – каже Ажнюк.

Він пояснив, що у новій ролі президента і голови ради директорів, він планує залишатися залученим у бізнес і зосередитися на кількох напрямках які є найважливішими для довготермінової стратегії.

За словами Ажнюка, компанія продала більше 500 000 різних гаджетів Petcube.

Раніше Ажнюк приєднався до компанії Fuel Finance як партнер і співзасновник. Його роль у Fuel передбачає залученість на рівні стратегії і прийняття ключових рішень. Схожий формат присутній у бізнесі дизайн-студії O0, де Ярослав також є співзасновником.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук