Google анонсувала новий Chromecast за $30

Читати на RU

Google анонсувала новий Chromecast із підтримкою потокового передавання HD, який коштує лише $30 та має дистанційне керування. Компанія запускає Chromecast з Google TV (HD) у 19 країнах, пише TechCrunch.

Новий Chromecast підтримує понад 10 000 програм на платформі Google TV, включаючи Netflix, HBO Max, Disney+ і Prime video. Google також покращила підтримку телевізійних передач у прямому ефірі.

Пульт дистанційного керування схожий на той, який був у Chromecast з 2020 року. Він має навігаційне коло угорі з кнопками «Назад», «Додому», «Вимкнути звук», «Живлення», «ТВ-вхід» і «Google Асистент». Регулятори гучності розташовані збоку. На пульті також є спеціальна кнопка для запуску YouTube і Netflix. Користувачі можуть натиснути й утримувати кнопку YouTube, щоб перепризначити її для відкриття YouTube TV, YouTube Music або YouTube Kids.

Фото: Google

Google Assistant на пульті дистанційного керування дозволяє шукати шоу, фільми та відео, а також забезпечує голосове керування вашими розумними побутовими приладами. Тож ви можете керувати термостатом, вмикати/вимикати світло або навіть запустити трансляцію з камери безпеки Nest прямо на телевізор.

Новий Chromecast має усі переваги Google TV, включаючи профілі для різних користувачів, вкладку пропонованого вмісту під назвою «Для вас», вкладку «Бібліотека» для ваших покупок і список перегляду, який можна синхронізувати між пристроями. Ще в травні компанія додала можливості трансляції в додаток Google TV і додала, що екосистема Android TV перевищила позначку в 110 мільйонів пристроїв.

Покупці в США отримають шість місяців Peacock Premium, який дає доступ до оригінальних шоу, WWE та живих спортивних змагань — із цим новим пристроєм. У липні, під час квартального звіту про прибутки, Peacock повідомила, що кількість платних абонентів залишилася на рівні 13 мільйонів. Тож це може бути одним із способів збільшити це число.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук