З’явився каталог інвесторів та гравців стартап-екосистеми України

Читати на RU

Засновник агенції інновацій Center42 Кирило Мазур опублікував каталог найактивніших інвесторів та гравців стартап екосистеми України. Про це він написав у соцмережах.

  • Каталог включає 367 людей зі стартап-індустрії, понад 110 людей з венчурних фондів, 40 ангелів-інвесторів в стартапи. Переглянути його можна за посиланням.
  • В оновлений каталог додали 208 нових людей і прибрали 40 людей, які вже не активні в галузі.

В списку є представники фондів, стартапів та окремі бізнес-ангели. Також є посилання на їх акаунт в Linkedin. Компанії також поділені за категоріями, наприклад «освіта» чи «коворкінги». Також компанії та інвесторів можна проглянути за регіоном.

У списку лише ті люди, які пов’язані з українською стартап-екосистемою. Не всі вони зараз живуть в Україні, але зв’язок з ними дає великий шанс на співпрацю, менторство чи інвестиційну можливість. Оригінальна версія цього каталогу англійською мовою. Якщо натиснути правою кнопкою миші на заголовок стовпця, з’явиться можливість відфільтрувати таблицю. Ось як це виглядає.

каталог найактивніших інвесторів та гравців стартап екосистеми України 2022

«Якщо ви шукаєте інвестиції в стартап або хочете познайомитись з новими гравцями індустрії – цей каталог вам в поміч. В умовах війни знаходити потрібні контакти та ресурси ще важливіше, ніж завжди», – пише Мазур.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук