eō Business Incubators запускає акселераційну програму для українських стартапів

Читати на RU

Український ​​інкубатор eō Business Incubators запускає оновлену акселераційну програму для стартапів і українського технологічного бізнесу. Як повідомляє Vector, старт програми запланований на 10 жовтня, заявки приймаються до 7 жовтня.

Що дає акселераційна програма?

«68 досвідчених менторів з усього світу будуть працювати з відібраними компаніями щоб допомогти валідувати ідею, вийти на ринки Європи, США, та світу, збільшити продажі та залучити інвестиції», — зазначають в eō Business Incubators.

Під час 3-місячної програми команда стартапу отримає доступ до платформи з необхідною інфраструктурою (зустрічі з менторами, індивідуальна підтримка від команди інкубатора, лекції та воркшопи, ресурси від партнерів, тощо).

Як долучитися?

Для участі потрібно в акселераційній програмі потрібно до 7 жовтня заповнити заявку за посиланням, описавши бізнес, його етап розвитку та необхідну підтримку, яку ви бажаєте отримати від eō Business Incubators.

«Наша програма створена, щоб допомогти нам краще зрозуміти вас і вашу команду, ваш ринок, ваш прогрес і вашу ідею. Знайдіть час, щоб заповнити заявку якнайкраще. Ваша мета — продемонструвати свою здатність реалізувати ідею, яку ви переслідуєте», — додають в інкубаторі.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук