Pixel 7, Pixel 7 Pro та годинник Pixel Watch. Все найцікавіше з презентації Google 

Читати на RU

Google вперше представила Pixel 7 і Pixel 7 Pro, а також Pixel Watch на своїй  щорічній конференції розробників у травні 2022, тому несподіванкою остання презентація не стала. Проте зараз в Google нарешті розкрили детальні характеристики пристроїв та відкрили на них передзамовлення.

Pixel 7 та 7 Pro

Pixel 7 має 6,3-дюймовомовий OLED-дисплей з частотою оновлення 90 Гц та роздільною здатністю FHD+. При цьому його фізичні розміри навіть менші за минулорічний Pixel 6. Pixel 7 Pro має 6,7-дюймовий OLED-екран роздільною здатністю 2K+, частоту оновлення 120 Гц.

Pixel 7 матиме 8 ГБ оперативної пам’яті та, 128 чи 256 ГБ накопичувача. Крім того, смартфон отримав оновлення камери: тепер він оснащений основним 50-мегапіксельним модулем та 12-мегапіксельною ширококутною камерою, фронтальна камера – 10,8 Мп.

Pixel 7 Pro матиме вже 12 ГБ оперативної пам’яті, а об’єм основного сховища матиме варіанти на 128, 256 та 512 ГБ. Також Pixel 7 Pro матиме додаткову камеру, крім 50 Мп та 12 Мп ширококутної (які є і в молодшої моделі) він отримав 48-мегапіксельним модуль з х5 оптичним зумом.

Pixel 7 отримав батарею на 4355 мАг, а Pixel 7 Pro її збільшений варіант на 5000 мАг. Обидва пристрої підтримують як дротові, так і бездротові протоколи швидкої зарядки, що дозволяють зарядити смартфон до 50% за 30 хвилин. Проте самої зарядки в комплекті немає, тож щоб скористатися цією можливістю її доведеться докупити окремо.

Pixel 7 і Pixel 7 Pro використовують галузевий стандарт для обміну повідомленнями RCS (фактично аналог iMessage). Більшість представників мобільної індустрії вже прийняли RCS, і тепер Google закликає Apple прийняти RCS, «щоб зробити обмін повідомленнями кращим для всіх».

Ціна Pixel 7 стартує з $599, а на Pixel 7 Pro з $899 та зростає в залежності від об’єму вбудованої пам’яті.

Pixel Watch

Google також представила свій перший розумний годинник. Pixel Watch має Bluetooth 5.0, LTE, Wi-Fi і NFC для безконтактних платежів. Він оснащений компасом, вбудованим GPS, висотоміром, датчиком SpO2, датчиком пульсу, «багатоцільовим» електричним датчиком і датчиками руху, такими як акселерометр і гіроскоп. 

Як повідомляє The Verge, Pixel Watch набагато менші, ніж інші актуальні розумні годинники преміум-класу.. Корпус має компактну довжину 41 мм і відносно тонкий – 12,3 мм. Він також легкий (як для пристрою з корпусом із нержавіючої сталі) — всього 32 г без ремінців. 

Pixel Watch має акумулятор ємністю 294 мАг і приблизно 24 години роботи на одному заряді. Але Google додав в пристрій швидку зарядку кабелем. До 50%пристрій можна зарядити за пів години, а повна зарядка займе близько 80 хвилин.

Pixel Watch коштує $350 за версію без мобільного звязку, та $400 за LTE модель.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук