Українці запустили безкоштовну бібліотеку шаблонів, які допоможуть бізнесу продавати

Читати на RU

Українська IT-компанія Nethunt CRM запустила безкоштовну бібліотеку листів, скриптів та повідомлень для соціальних мереж, які допоможуть в роботі менеджерам з продажу, маркетологам та піар-спеціалістам. Шаблони доступні для всіх охочих.

Що це за шаблони

  • Шаблони холодних та теплих листів для продажу продукту чи сервісу,
  • пропозиції співпраці,
  • лист в медіа для публікації,
  • листи після зустрічей,
  • повідомлення у месенджерах,
  • шаблони для дзвінків тощо.

В бібліотеці представлені також шаблони для повідомлень у LinkedIn англійською, адже цю платформу використовують здебільшого для продажу на закордонні ринки. Кожен із них дозволяє моделювати структуру розмови сейлз-менеджерів або маркетологів, враховуючи особливості кожного виду комунікації.

Наразі на сайті представлено 65 темплейтів. Їх авторами виступили як фахівці компанії, так і залучені спеціалісти – зокрема, IT-компанія MacPaw

Чому це цікаво

Якість комунікацій із потенційними клієнтами, партнерами, медіа та інвесторами, значною мірою визначає фінансовий успіх бізнесу. Компанії роками виділяли величезні бюджети на співпрацю із маркетинговими/рекламними агентствами, що беруть процес написання таких листів та повідомлень на себе. Але економічна криза, викликана повномасштабною війною, яку розвʼязала росія, змушує підприємства скорочувати витрати. Разом з тим, відмова від платних послуг не означає зниження якості фінального продукту. 

Саме таким компаніям вирішили допомогти в NetHunt.

«Знаю, наскільки важко буває підібрати влучні слова, щоб зацікавити потенційного клієнта чи партнера. Що говорити про стресові часи. Тому ми вирішити зібрати бібліотеку шаблонів, які добре працюють для нас чи наших колег. Ви можете копіювати листи цілком або надихатись прикладами та адаптувати листи під ваш бізнес та вашого отримувача», – розповіла директорка з маркетингу NetHunt CRM Анна Позняк.

Бібліотека шаблонів буде постійно поповнюватись, а якщо у вас є ефективний шаблон листа чи повідомлення, який має гарну конверсію відкриття та відповідей, – ви можете подати його на сайті, команда NetHunt CRM його перегляне та додасть до бібліотеки.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук